Yritys

Nopea ja helppo rahoitus!
Nopea ja helppo rahoitus!

Rannikon Merityö Oy

Ranta- ja vesirakentamisen ammattilaiset palveluksessasi alueella Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Turun saaristo

Rannikon Merityö Oy on vuonna 2012 perustettu yritys, jonka taustalta löytyy ranta- ja vesirakentamisen kokemusta aina vuodesta 1990 alkaen. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita sekä julkista sektoria Taivassalosta koko Varsinais-Suomen alueelle. Vankan ammattitaitomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä laituri- ja rantaratkaisuja, jotka säästävät sekä luontoa että lompakkoa.

Asiakasta ajatellen

Yksilöllisesti suunnitellut ratkaisut, asiakaslähtöinen palvelu alusta loppuun sekä ennen kaikkea laadukkaat suunnittelu ja toteutus ovat tuoneet meille monta tyytyväistä asiakasta. Pitkä kokemus on opettanut paljon vesi- ja rantarakentamisen haasteista, mikä mahdollistaa vaativankin vesi- ja rantarakentamisen onnistunein lopputuloksin. 

Pidämme myös haasteista: kerro meille toiveesi, niin pyrimme toteuttamaan ne toimivin ja kestävin ratkaisuin. Lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi merikuljetuksiin ja nostotöihin liittyvissä tarpeissa.

Rantarakentamisen 5 oikein

Tieto

Tunnemme maa- ja vesirakentamisen haasteet sekä Varsinais-Suomen rannikon yli 20 vuoden kokemuksella, minkä ansiosta osaamme suunnitella ja toteuttaa kestäviä ja kauniita rantaratkaisuja laitureista ruoppaukseen ja rannan muokkaukseen. Lisäksi autamme vaadittavien lupa- ja ilmoitusasioiden hoidossa

Taito

Olemme tottuneet hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia. Esimerkiksi laiturirakentamiseen sisältyvät niin ruoppaaminen ja porapaalutus kuin laiturin rakentaminen ja paikoilleen asentaminen. Ammattitaitomme on vedenalaisissa louhinta- ja rakennustöissä alan ehdotonta huippua

Tuotteet

Laiturimme ovat kotimaisia, Taivassalossa omissa tuotantotiloissamme valmistettuja laatutuotteita. Yksilöllinen suunnittelu ja ammattimainen toteutus takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tekijät

Laaja tietotaito, vuosien kokemus sekä ammattitaitoiset työntekijät suunnittelijoista rakennusmiehiin takaavat onnistuneen lopputuloksen – olipa kyseessä laiturin rakentaminen, laituritarvikkeiden asentaminen, ruoppaus tai koko rannan kunnostus.

Kalusto

Kolmen ruoppausyksikön sekä kahden telaponttonikoneen avulla sekä rantarakentaminen että vesirakentaminen onnistuvat tehokkaasti ja siististi alusta loppuun. Kaivuutyöt voidaan suorittaa pitkälti mereltä päin joko tela-alustaisella koneella tai lautan päällä olevalla koneella.

Käänny Rannikon Merityön puoleen ja pyydä tarjous!